perjantai 19. syyskuuta 2014

Tuntematon rämmäle

Ensin sanottiin että tämä on minin (jonka maalasimme viime vuonna) osa ja että se pitää maalata samalla värillä. Osaa oli jo joku hionut ja hioin sen mataksi kokonaan karhunkielellä. 


Kittasin koko kappaleen etupuolen koska se oli kuoppainen ja siinä oli kaksi isompaa lommoa, niihin laitoin vielä lisää kittiä. 


Hioin kitin p240:lla. Sain hiomavärin jämän ykkösiltä ja se loppui kesken ja valui jo ensimmäisen reissun jälkeen aikas lailla.. Tiedä sitten oliko vika ruiskuttajassa vai hiomavärissä :-D


Heti kun aloin hiomaan valumia meni vierestä puhki ja samalla sitten kittasin muutaman häiritsevän kohdan kun kumminkin piti hiomaväri ruiskuttaa uudestaan.


Tein hiomaväriä 0,1L ja sitä jäi vähän yli. Ja sitten… Sainkin kuulla toisaalta että osa ei olekkaan ministä vaan jostain ihan muusta ja siitä pitäisi tulla musta! Ei kuulemma haitannut että olin jo laittanut valkoisen hiomavärin vaikka mustaa varten olisi pitänyt laittaa tumma hiomaväri. Onneksi! Ei olisikaan tehnyt enää mieli ruiskuttaa samaan rämmäleeseen kolmatta kertaa hiomaväriä. :D Tein maalia myös 0,1L (vähempikin olisi riittänyt) ja maalina toimi RAL 9005.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti