tiistai 19. marraskuuta 2013

Puskurin paikkamaalausta

Saatiin ottaa hyllystä harjotuspuskuri mihin vain harjoiteltaisiin ruiskuttamista. Karhensimme puskurin karhunkielellä.
 
 
 Väri piti valita jostain väristä mikä olisi lähellä minin värejä. Pojat otti sinisen niin me otimme sitten vihreän. Kun molemmat puskurit oli ruiskutettu maaliin menimme tekemään yhteisen lakan. 
 
Seuraavana päivänä Jari tuli naarmuttamaan puskureita. Piti kuvitella että auto oli jätetty Turenkiin yhdeksi yöksi jonka seurauksena sitä tietenkin oltiin sabotoitu.
 
 
 Jokainen sai oman naarmukohdan joka sitten tuli paikkamaalata. Hiontoihin käytettiin pehmeäselkäisiä hiomapapereita. Ensin hiottiin naarmut tasaisiksi p240, sitten vähän isommalta alueelta p400, sitten vielä isommalta alueelta p800 ja loput puskurista karhennettiin karhunkielellä.
 
 
 Läpi hiotulle alueelle suihkittiin hiomaspray joka hiottiin p800:lla.
 
Sitten piti tehdä samaa maalia mutta arveltiinkin että siitä ei ihan saman väristä tule kun ensimmäiseen satsiin oli lorahtanut hieman enemmän jotain kuin piti. No onneksi oli kyseessä harjotuspuskuri. Ensin ruiskutettiin läpi hiottu kohta maalilla ja sen jälkeen blenderiä siihen rajalle johon oli p800:lla hiottu ja siitä sitten täytettiin hiottu alue maalilla. Ja lakka koko puskurin päälle.
 
Häivytykset onnistui hyvin. Paitsi värit oli vähän eriväriset...
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti