perjantai 7. helmikuuta 2014

Volvon paikkamaalaus

Sain hommakseni kitata ja maalata volvon takakyljen. Se oli kolaroitu ja vaihdettu pala kaareen. Siinä oli myös aikas iso lommo. Ensin hioin kitattavat alueet ja niiden ympärystöä.


    

 Sitten lasikuitukitti.


Sitten vaan polyesterikittiä päälle. Lommon reunat oli koholla joten niitä sitten naputtelin vähän meisselin ja vasaran avulla alas.


Auto suojattiin ja ruiskutin metallikohtiin happopohjamaalin. Autopuolella autosta oltiin irrotettu takavalo ja sen alta oli vähän maali muutamista kohdista lähtenyt joten niihin laitoin pensselillä happopohjamaalia ettei sitten pääsisi ruostumaan sieltä.


Ja sitten hiomaväri päälle.


Auto meni tuollaisenaan viikonlopuksi ajoon.

Maanantaina ryhdyin hiomaan hiomaväriä. Sitten karhensin karhunkielellä loppuosan ja auto kammioon ja suojaamaan. Tuonne ylös tehtiin teipistä "pussi" jotta lakkaraja ei jäisi niin näkyviin ja olisi helpompi kiillottaa.


Pintamaalin jälkeen lakkaa kaksi kerrosta ja lakkarajalle blenderiä. Ruiskut pestyä otin varovasti ikkunan ympäriltä teipit pois ettei niihinkään jää mitään rajoja näkyviin. Kaikki tämä suojauksen jälkeen tapahtuva kuullosti aluksi vaikealta ja jännitin kovasti että mitähän tästä nyt oikeen tulee mutta meni tosi hyvin! Seuraavana aamuna otin suojaukset pois ja kiillotin lakkarajan.


Siinä se on sitten valmiina!

Oli tooosi kiva homma, näitä olen odottanut! Tälläsiä lisää!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti