tiistai 15. lokakuuta 2013

Saatiin tehdä erikoismaalauksia tai maalata oman esineen. Maalasin kolme tuollaista kynttilänalustaa!
 

Ensin luulin että tossa yhdessä on jotain steariiniä kun nopeesti olin kattonut mutta sitten kun aloin hiomaan niitä niin mitäs sieltä paljastuikaan...


Ruostetta! Sitten luulin että sitä on vaan tossa kohdassa ja kun aikani olin käsin sitä hinkannut ja ruostetta vaan paljastui koko ajan lisää ja lisää niin päätin kokeilla lasikuulapuhallinta.


Sain sillä melkein kokonaan puhallettua kappaleen mutta sitten tosta härvelistä loppui ne lasikuulat... Mietittiin että kestääkö kappale suihkupuhdistusta vai hinkkaanko loput ruosteet käsin ja pitihän sitä testata sitten! Ja kestihän se :) Muut kappaleet vain karhensin käsin hiomalla.

Vedin sitten niihin sprayllä pohjamaalin. Ensin muutamaan kertaan vain harson ja sitten kunnon kerroksen. Kokeilin vain noista pallukkajaloista onko ne kuivat että voin kääntää ne ja maalata toiset puolet. Ja olihan ne pallukat kuivat mutta en sitten tajunnut että muualta se voi olla vielä märkää ja aloin kääntämään sitä.......


Nooh sitten vain suihkin sormenjälkeen lisää spraytä. Aika hyvin se siitä onneksi peittyi ja onneksi jälki tuli kappaleen pohjapuolelle! Sen jälkeen annoin niiden rauhassa kuivua ja menin kääntämään vasta kun olin varma että ne on kuivia.

Väriä valitsemaan ja tekemään!


Siinä sydämmet värissään ja seuraavaksi lakkaa tekemään.


Lakkaus meni muuten hyvin mutta kappaleet tuli täyteen roskia! Vaikka olin ne putsannut joka välissä hyvin ja maali ja lakka kummatkin laskettiin suodattimen läpi.


Seuraavana päivänä lakkasin toiset puolet ja aateltiin että lakkaan noi roska puolet uudestaan niin en suojannut niitä ja toinenki puoli tuli täyteen roskia... Vaikka lakka oli taas valutettu suodattimen läpi ruiskussa olevaan säiliöön niin kun avasin sen kannen niin sielä lillui roskia jotka ilmeisesti irtosi sen säiliön reunoilta kun sielä oli jotain kuivuneita jämiä. Ja nyt jokaisen kappaleen toinen puoli oli lakkasumussa jonka olisin suojaamalla ne välttänyt mutta ei auttanut muu kuin alkaa kiillottamaan niitä käsin.


Ilmeeni kun niitä koko perjantai päivän hinkkasin.

Noo mutta onneksi niistä tuli tollasia tasasen pilkukkaita niin voi sanoa kaikille että tein tarkotuksella! =D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti