perjantai 7. maaliskuuta 2014

Työssäoppimis viikko 2

Todella kiva viikko takana kun on päässyt kittailemaan ja on ollut koko ajan jotakin tekemistä. Eikä ole tarvinut ihan koko ajan kysyä että mitäs nyt tälle tehdään. Micrassa riittää kitattavaa, ainakin konepelti, molemmat etulokarit, ovi, takalokari, kattoa… Saadaan hyvää harjoitusta! :) Peltipuolen opiskeluistakin on ollut jotain hyötyä, pääsin irrottamaan viime viikolla oven kahvan ja tällä viikolla oven, vuhuu :-D

Ma:
Jennin kanssa hiottiin moottoripyörän tankki pellille. Ti:
Pääsin kittaamaan aivan järkyttävän micran konepeltiä. Nyt on kyllä pakko sanoa että varmaan itekkin tekisin peltityöt paremmin kuin tähän autoon oli tehty :'D Pelti oli yhtä muhkuraa. Piti vähän hioskella isoimpia muhkuroita ja naputella sieltä täältä vasaralla.
Ke:
Hioin konepellin hiomavärikuntoon.
Aloin kittaamaan lokaria. Sitä piti myös vähän naputella alas.


To:
Lokarin kittaus jatkui.


Alotin kittaamaan katon reunaa. Siinä oli ihan liikaa tinaa jossain kohdissa joten ne piti ensin hioa pois ja taas vähän naputella sieltä täältä.Tehtiin vähän liian hidas kitti ja kuivumisen aikana saatiin tälläinen aikaan. 
Pe:
Jatkoin katon reunan kittaamista. Vähän oli vielä koholla muutamista kohdista ja kun Jenni napautti pikkasen vasaralla niin reikähän se siihen ilmestyi. :o Noo jos maanantaina saisi sen kohdan valmiiksi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti